ESPAI OBERT A LES ENTITATS

Crònica del partit entre el BM la Roca i l’OAR Gràcia de juvenils

Crònica del partit entre el BM la Roca i l’OAR Gràcia de juvenils..
última actualització: 08-03-2015 (23:40)

Aquest dissabte es va jugar la 20a jornada de la categoria juvenil femení de Lliga Catalana d’handbol. Crònica enviada a l’ESPAI OBERT d’EL9NOU.CAT per Joan Gosàlvez.

Amb la disputa, quan falten dues jornades del final de lliga, de la primera plaça de la lliga i en conseqüència per al TOP 4 del Campionat de Catalunya, que aquest any tornarà a disputar-se al Pavelló d'OAR Gràcia el proper 28 i 29 de març.

El BM la Roca i l'OAR Gràcia Sabadell van disputar un partit vibrant al camp de la Roca. Un partit on les de Sabadell van començar amb molt d'encert en atac i una dura defensa, que els va fer gaudir de la màxima diferència del partit, tant sols al minut 15 de la primera part, quan el marcador reflectia un avantatge de 6 gols per a l'equip visitant.

Després d'un temps mort de l'equip local, uns canvis de jugadores i de sistema defensiu, el BM la Roca va començar a entrar al partit de mica en mica, arribant a la mitja part amb una diferència en contra de quatre gols.

Ja en la segona part, les locals van jugar un partit totalment diferent, amb una defensa més oberta i agressiva, que va propiciar ràpids contraatacs directes que van ajudar a igualar el marcador ràpidament. Les visitants no van saber atacar la defensa del BM la Roca i per aquest motiu es va arribar a un resultat final de 31 a 25 gols.

Aquest resultat sentència gairebé de forma definitiva a l'OAR Gràcia a jugar una semifinal, que segur que serà vibrant, contra el C.H. Sant Vicenç, equip que ha guanyat en dues ocasions a les jugadores de Sabadell a la lliga. El BM la Roca, per altra part, disputarà la seva semifinal contra el quart classificat de la lliga que encara no té nom. Se sabrà la propera jornada, després de l'enfrontament directe que disputaran les Franquesses i el Granollers.